Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τελευταία επέμβαση για Κούμπιτσα
Bookmark and Share
29/08/2011
Ρόμπερτ Κούμπιτσα

Εφτά μήνες μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα του σε ράλι της Σαρδηνίας, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα υποβλήθηκε στην τελευταία επιτυχημένη επέμβαση στον δεξί αγκώνα του. Ο Πολωνός πλέον μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Renault η επέμβαση είχε σκοπό να βοηθήσει τον Κούμπιτσα να ανακτήσει την κινητικότητα του αγκώνα του, με τον γιατρό που επιμελήθηκε την επέμβαση να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα.

«Αυτή θα είναι η τελευταία επέμβαση, έτσι μπορούμε πλέον να ξεκινήσουμε το τελικό στάδιο της αποθεραπείας στον ώμο, ενώ ο Ρόμπερτ θα είναι ικανός να ξεκινήσει προετοιμασία, ώστε να επανέλθει η κίνηση στο χέρι του», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Πολωνού, Ντανιέλ Μορέλι, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε για την επιστροφή του Κούμπιτσα στα γκριντ.

«Είναι ανόητο να μιλάμε για τόσο μακριά. Το βασικό είναι ότι είμαστε σίγουροι πως ο Κούμπιτσα θα μπορέσει να επιστρέψει. Όμως τώρα ας αφήσουμε το χρόνο να βοηθήσει τον Ρόσμπερτ να ανακτήσει τη δύναμή του, την οποία προφανώς έχει χάσει μετά από τόσες επεμβάσεις και τόσους μήνες νοσηλείας», πρόσθεσε.

sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide