Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
MAMMY HOT DADDY COOL @BIOS
Bookmark and Share
04/02/2011
BIOS

Mammy Hot Daddy Cool
Anna Mystic & Blend Mishkin


Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011
Πάνω από το bios
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Προσέλευσης: 22.00

To Σάββατο 12 Φεβρουαρίου το δίδυμο Mammy Hot Daddy Cool  επανέρχεται δυναμικά στο μπαρ πάνω από το bios! Oι DJs Anna Mystic και Blend Mishkin επεξεργάζονται ένα εκρηκτικό μείγμα που περιέχει μεγάλες δόσεις hip-hop και reggae συνδυάζοντας τζαμαϊκανά μπαχαρικά και αργό ψήσιμο, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική απόλαυση του δύσκολου αθηναϊκού μουσικού ουρανίσκου.

Anna Mystic
Γεννημένη στην Αθήνα το 1967, ασχολείται με το reggae DJing περίπου 17 χρόνια. Έχει παίξει σε αναρίθμητα αθηναϊκά bars και clubs  και σε όλη την Ελλάδα  σε festival (Synch, RastaVibes, Reggae Vibes, Mama Africa, κ.α. καθώς και ως warm-up DJ set σε διάφορες συναυλίες. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει παίξει στην Αγγλία, στο Brixton στο Λονδίνο (Telegraph, Dogsrar,Troy, New Orleans) καθώς και στο Brighton (Bassment,Volt). Έχει συνεργαστεί με παραγωγούς και DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως οι: A.M.P., Dubise Hi-Fi,Keith Lawrence, Nick Manasseh, Afrikan Simba, Dub Providers, mc Trooper, Ras Styler, mc Champian, Seanie T, Spikey T, κ. α. Ασχολείται με όλα τα είδη Τζαμαϊκανής και εν γένη reggae μουσικής. Συνεργάζεται τακτικά και με DJs άλλων μουσικών ειδών όπως είναι ο Blend  Mishkin από το χώρο του hip-hop και ο DJ Harris από το χώρο του drum’n’bass, dubstep.

http://www.myspace.com/annamystic

Blend Mishkin
Γεννημένος στην Αθήνα το 1974 o DJ, παραγωγός Blend Mishkin είναι ιδρυτικό μέλος του label/collective Cast-a-blast που δημιουργήθηκε το 2006. Έχει έναν ενδιαφέροντα κατάλογο με κυκλοφορίες που ξεκινά το 1997 σε labels όπως Shadow records, Pork, Gamm, Cooking records, Ntrop, Dsofa, Resence και Rebtuz (Tru Thoughts). Έχει κάνει remixes για τους DJ Spooky, Wax Tailor και Hot 8 Brass Band,  παραγωγή για τους Duke Abduction, τους Tootsie Babes και τη Sugahspank!, ενώ έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Natasha Atlas, οι Papawa (Lovemonk) και οι Earthbound. Το 2006 με την κυκλοφορία του Misplaced δημιούργησε το Blend Sextet, μια εξαμελή μπάντα, για τις live παρουσιάσεις του άλμπουμ. To 2009 κυκλοφόρησε το όγδοο άλμπουμ του κάτω από το όνομα Blend με τίτλο Sudden Death (A field guide) για την Cast-a-blast καθώς και το πρώτο άλμπουμ του ως Palov &Mishkin σε συνεργασία με τον DJ Palov. 

www.cast-a-blast.com
www.myspace.com/blendpage

Tags BIOS
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide