Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Technique@Yoga Bala
Bookmark and Share
17/11/2010
Technique

Κάθε Πέμπτη στο Υοga Bala μια νέα μουσική βράδια, με βασικό σκοπό την επαναφορά της μουσικής στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και την επανεκτίμηση της τελευταίας  από το κοινό σχετικά με τη θέση της σε αυτό που ονομάζουμε νυχτερινή έξοδο.
Ο δισκοθέτης συναντά τον πρωτόγονο σαμανικό του ρόλο, στον οποίο χρησιμοποιώντας τους δίσκους του σαν αρχέγονα όπλα, υποτάσσει το εκκλησίασμα του σε ένα οργασμικό κρεσέντο με απώτερο σκοπό τη λύτρωση από τα επίγεια. Με ή χωρίς τη χρήση χημικών μέσων ο πρώτος σκοπός της μουσικής ήταν πάντα να φέρει το υποκείμενο σε μια κατάσταση ''θρησκευτικής έκστασης''. Το club παίρνει τη θέση μιας εκκλησίας όπου το κοινό  έρχεται για να χορέψει σαν να μην υπάρχει αύριο.
Χωρίς ταμπέλες και ετικέτες, με μουσικές από τη βιομηχανική Γερμανία και το γκρίζο Μάντσεστερ μέχρι το πολύχρωμο Ρίο και τις Ιταλικές Ντίσκο, από το αχανές Τόκυο μέχρι το καυτό Μαρόκο, αυτή είναι μια ευκαιρία να χορέψετε χωρίς προκαταλήψεις.
Εμείς προσφέρουμε την Τεχνική και εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθείτε.

A Technique is a procedure used to accomplish a specific activity or task. The execution or performance of an artistic or scientific work.


*Happy hour για τα Cocktails - 6,50e (22:00 έως 24:00)

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010


Είσοδος ελεύθερη


Yoga Bala
 - Ρήγα Παλαμήδου 5-7
Ψυρρή

Tags Yoga Bala
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide