Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
WEFUNK RADIO (Canada) Guests: Atari & YEAH BOY!
Bookmark and Share
04/11/2010
WEFUNK

Η Αθήνα έχει την τιμή να προσκαλέσει από τον Καναδά τους dj’s και παραγωγούς του διάσημου WEFUNK radio show, DJ Static και Professor Groove, σε ένα μοναδικό πάρτι στο K44!

Το δίδυμο είναι γνωστό για τα σχεδόν θρυλικά του live dj sets!  Έχουν παίξει παντού, από το Σαν Φρανσίσκο μέχρι τη Βαρσοβία και από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Μόσχα, με το ξεχωριστό blend από raw funk, disco breaks και classic hip hop. Αυτή η ευρωπαϊκή περιοδεία, με σταθμό και την Αθήνα,  θα είναι η ένατη (!) στην ιστορία τους και η μεγαλύτερη που έχουν κάνει ποτέ.


Λίγα λόγια για τη ραδιοφωνική εκπομπή WEFUNK…

‘Το show WEFUNK μαγειρεύει τα grooves τόσο καλά, που κάνει τον James Brown να μοιάζει με τον Pat Boone…  Ένα μοναδικό μίγμα ήχων από juicy funk, jazz, soul και rap, που είναι δέκα φορές πιο συναρπαστικοί από τη δική σου iPod λίστα!’, Esquire (USA)

‘Ευλογία από τους θεούς της μουσικής’, Paper (USA)

WEFUNK ονομάζεται ένα από τα διασημότερα funk και hip hop radio shows από τον Καναδά με ακροατές και interaction σε όλο τον κόσμο! Από το 1996 που πρωτοξεκίνησε από τους Professor Groove και DJ Static σαν κολεγιακό radio show, έχει εξελιχθεί σαν τη μεγαλύτερη διαδικτυακή εκπομπή  με πάνω από 10,000 ξεχωριστούς ακροατές κάθε φορά και μεγάλη επιρροή στον κόσμο της urban μουσικής. Το website τους από μόνο του είναι μοναδικός θησαυρός για τους απανταχού μουσικόφιλους, με πάνω από 300 αρχειακές εκπομπές να ακούσεις και τις ανάλογες playlists διαθέσιμες για όλους.

Το show είναι μία γέφυρα του χθες με το σήμερα, παίζοντας χαμένα μουσικά διαμάντια αλλά και κομμάτια από νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες. Έχει βραβευτεί πολλές φορές σαν ένα από τα καλύτερα radio shows του είδους, ενώ μεγάλοι fans δηλώνουν μεταξύ άλλων, θρυλικά ονόματα της hip hop όπως Kool Herc, Public Enemy, Lords of the Underground, Cold Crush Brothers, T La Rock…

Ετοιμαστείτε για μία από τις πιο funky και feel good βραδιές του Χειμώνα!


Ακούστε online την εκπομπή και παλαιότερα sessions και podcasts μέσα από το: www.wefunkradio.cominfo

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου

ΤΩΡΑ K44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι

Ώρα: 22.00 – ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide