Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
ECHOVOLT RIDE
Bookmark and Share
04/11/2010
Dynamons

Ο Dynamons και Jimmy Jib, ιδρυτές του ελληνικού label βινυλίων, Echovolt Records, καλούν τους kAFgEE και Egon σε μια βραδιά μουσικής αναμέτρησης ανάμεσα σε disco obscurities, boogie, deep jams, electro και early house.
echovoltrecords.com/

Dynamons
Bασικό μέλος της δισκογραφικής Echovolt records. Οι επιλογές του κυμαίνονται σε όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής με έμφαση στο electro, detroit techno, chicago house και synth disco. Έχει παίξει support DJ sets δίπλα σε ονόματα όπως οι I-f, Convextion, Dopplereffekt, DJ Stingray, Surgeon, Funckarma, Rob Hall, Ali Renault, Black Meteoric Star κ.α. Τέλος αποτελεί το ήμισυ των Space Doo-Doo Pistols.

Jimmy Jib
Ασχολείται με το DJing από το 2002, έχοντας βρεθεί συχνά καλεσμένος εγχώριων ομάδων, αλλά και μετρώντας συμμέτοχες σε εγχώρια φεστιβάλ. Έχει παίξει με τον I-f, τον Jacques Renault, τον Cfcf κ.α., ενώ διοργανώνει εδώ και 2 χρόνια τα Saterdei parties. Παράλληλα έχει ξεκινήσει μαζί με τον Dynamons και τον Ni.Ger τη δισκογραφική Echovolt, είναι μέλος του Moving Crisis Soundsystem στα Χανιά (διοργανωτές του Chania Street Party) και παρουσίαζε μέχρι πρόσφατα μαζί με τον Dynamons την εκπομπή Twin Freaks στο VMRadio.

Egon
Ο ανερχόμενος Egon, έχει ήδη κερδίσει μέρος του αθηναϊκού κοινού αφού διακρίνεται για το γούστο και την αισθητική στις μουσικές επιλογές του. Εστιάζοντας στα Detroit techno, Chicago house, και electro, ο Egon «άνοιξε» για τον Juan Atkins, στην πιο πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ είναι  σίγουρα είναι ένα από τα ονόματα το οποίο εικάζουμε πως θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο προσεχές μέλλον.

Kaf gEE
Ο Γιώργος παίζει μουσική τα τελευταία χρόνια σε διάφορα μέρη στην Αθήνα, μόνος του ή με τους φίλους του (Space Doodoos, Jimmy Jib, Egon κ.α). Προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει τη σύνδεση μεταξύ του oldschool hip hop, του electric boogaloo και της disco χρησιμοποιώντας δίσκους ηλεκτρονικής μουσικής, φυσικά χωρίς επιτυχία.


info
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Είσοδος ελεύθερη

Yoga Bala
Ρήγα Παλαμήδου 5-7
Ψυρρή
T: 2103311553 – M: 6972008528

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide