Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge 2013 The Final
Bookmark and Share
14/06/2013
SKINOS

Το Πρώτο μεγάλο Party του Καλοκαιριού!

Κορυφαία cocktails με Skinos, υπέροχη μουσική του Εn Lefko και η πανοραμική θέα του bar restaurant Hytra στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών αποτελούν τα υλικά του πιο συναρπαστικού party του καλοκαιριού.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του Τελικού του 3ου Mediterranean Cocktails Challenge, ενός θεσμού πια που συνεχώς μεγαλώνει και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανωθεί στην Αθήνα, το Skinos Mastiha Spirit παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό event.

Οκτώ από τους κορυφαίους bartenders της Ελλάδας αλλά και χωρών της Αν. Μεσογείου, που επιλέχτηκαν μετά από ημιτελικούς στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και του Λιβάνου, Τουρκίας και Κύπρου, θα διαγωνιστούν για το καλύτερο Μεσογειακό cocktail, κάτω από τους ήχους της ραδιοφωνικής παραγωγού του En Lefko και Dj Εύας Μπουντούρη.
Ο bartender που θα αναδειχθεί πρώτος στο διαγωνισμό Mediterranean Cocktails Challenge 2013 θα ταξιδέψει τον Ιούλιο στη Νέα Ορλεάνη και θα συμμετέχει στο κορυφαίο γεγονός bar mixology στον κόσμο, στο Tales of the Cocktail®.

Την Δευτέρα, 17 Ιουνίου, λοιπόν, από τις 21.00 σας καλούμε στην εντυπωσιακή ταράτσα με πανοραμική θέα στην Αθήνα, του Hytra bar restaurant, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών όπου μαζί με Μεσογειακά cocktails και τις μουσικές του En Lefko, θα απολαύσουμε το πιο πολυαναμενόμενο party της αρχής του καλοκαιριού.Σημαντικό: το πρώτο – welcome – cocktail σας το προσφέρουμε εμείς!

Είσοδος: Ελεύθερη

Hytra bar restaurant: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών - Συγγρού 107

Μια “γεύση” από τον περσινό διαγωνισμό:
http://www.youtube.com/watch?v=i2qnV7KBao4 

Μερικά λόγια για το Skinos Mastiha Spirit

O Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες.
Το 2011 τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο στον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας αλκοολούχων ποτών, το San Francisco World Spirits Competition.
Το 2013, στο 13ο San Francisco World Spirits Competition, του απονεμήθη το Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία Liqueurs
•    Το όνομά του Skinos προέρχεται από τα βάθη της ιστορίας και το οφείλει στον Ηρόδοτο, αφού έτσι ονόμασε πρώτος την μαστίχα (σκίνος).
•    Η συσκευασία του, λιτή στην γραμμή και στον σχεδιασμό της εκφράζει την Μεσογειακή καταγωγή του αλλά και το μοντέρνο χαρακτήρα του.
•    Ο Skinos Mastiha Spirit είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου.
•    Ο Skinos Mastiha Spirit παράγεται σε ένα από τα ιστορικότερα και μεγαλύτερα ποτοποιεία της Ελλάδας όπου παράγονται διεθνή Ελληνικά προϊόντα (Metaxa Brandy).

Tags SKINOS
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide