Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Πρυτανείον Gold
Bookmark and Share
24/12/2012
Πρυτανείον Gold

Mπορεί το όνομα και η ατμόσφαιρα του πιο κεντρικού μαγαζιού στο δεύτερο όροφο του Golden Hall να παραπέμπουν στο λαμπερό χρυσό, όμως η πραγματικότητα είναι πως η εκπληκτική ποιότητα και το άψογο service του προσφέρονται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Η μέρα ξεκινά από νωρίς στο Πρυτανείον Gold με πλήρες πρωινό (ρόφημα, ομελέτα ή ποικιλία από μπαγκέτες ή πίτα και φυσικός χυμός ή φρουτοσαλάτα), που κοστίζει μόλις €10, ενώ οι τιμές του καταλόγου φαγητού παρουσιάζουν μείωση κατά 25% για όλο το 2013. Συγχρόνως, τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ μπορούμε να απολαύσουμε ένα εξαιρετικό μενού 3 πιάτων –πρώτο πιάτο, κυρίως και γλυκό– με μόλις €20. Άλλωστε, η ποιότητα που προσφέρει το Πρυτανείον είναι πιστοποιημένη από το διεθνή φορέα DQS. Τις Κυριακές, κατά τις οποίες το πάρκινγκ είναι δωρεάν, ο χώρος του Πρυτανείον Gold  γίνεται «οικογενειακή υπόθεση», αφού η παρουσία του κωμικού κλόουν δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Εσωτερικά το τεράστιο φωτιστικό του Marcel Wanders και οι καθρέφτες Philippe Starck κλέβουν την παράσταση, ενώ οι αμετανόητοι καπνιστές θα λατρέψουν τον ειδικά θερμαινόμενο εξωτερικό χώρο στη βεράντα.

Η αυθεντική ιταλική πίτσα που θα βρει κανείς μόνο εδώ και τα λαχταριστά χειροποίητα γλυκά, που φτιάχνονται καθημερινά από τον pastry chef του Πρυτανείον.

GOLDEN HALL, ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 37Α & ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΗΛ.: 210 6838083-5, www.prytaneion.gr, FACEBOOK: ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ, MEDITERRANEAN RESTAURANT BAR CAFE

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide