Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
W nightclub Athens
Bookmark and Share
25/09/2012
W

Τη Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, το δημοφιλέστερο club της Αθήνας, το W nightclub, καλωσορίζει τον χειμώνα στο βιομηχανικό κτίριο της οδού Πειραιώς 130, στο Γκάζι.

Ανανεωμένο όσο ποτέ, με στοιχεία disco να επικρατούν στο χώρο συνδυασμένα με minimal χρωματισμούς και ένα τεράστιο κύβο με χιλιάδες κομμάτια καθρέφτη, κρεμασμένο από την οροφή να αντανακλά τα special light effect και να «αγκαλιάζει» τους παρευρισκόμενους, είναι σίγουρο πως για μία ακόμη φορά το W θα είναι το talk of the town για την αισθητική του αλλά και για τα μοναδικά parties και events που ετοιμάζει.

Οι μέρες λειτουργίας του W φέτος θα είναι από Πέμπτη εώς Σάββατο

Κάθε Πέμπτη: η βραδιά ανήκει σε Rn’b ρυθμούς συνδυασμένη με γνωστές rock επιτυχίες σε ένα πάρτυ το οποίο θα κάνει όλους τους clubbers να επισκεφτούν το W Πέμπτη βράδυ.

Κάθε Παρασκευή: To αγαπημένο σε όλους “SHOW ME LOVE” party μετά από την απήχηση που έχει γνωρίσει  από το κοινό του και ύστερα από επιθυμία του κόσμου, από αυτό το χειμώνα θα παρουσιάζεται Κάθε Παρασκεύη στο W ώστε να μπορεί περισσότερο κοινό να παρευρεθεί στο πάρτυ που άλλαξε τα δεδομένα στην αθηναΐκη διασκέδαση.
O Dj Johnny Gerontakis παρέα με γνωστούς έλληνες και ξένους guest Djs υπόσχονται να σας χαρίζουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πρωτότυπα happenings και show που θα παρουσιάζονται στους “SHOW ME LOVERS” κάθε Παρασκευή.
SHOW ME LOVE λοιπόν από Παρασκευή 05 Οκτώβριου στο W nightclub Athens.

Κάθε Σάββατο: οι resident Djs του W nightclub βάζουν φωτιά στα dexx και παρασέρνουν το κόσμο σε ξέφρενους ρυθμούς μέσα από τις διάσημες ξένες και ελληνικές mainstream επιτυχίες.

Ακόμα ένας χειμώνας λοιπόν ανήκει στο W nightclub Athens.

Tags W
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide