Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Το ARK FESTIVAL στην Πάτρα
Bookmark and Share
07/03/2012
Maraveyas Ilegal

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 & ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ || "Ακτή Δυμαίων" - Πάτρα
MARAVEYAS ILEGAL, LOCOMONDO, THE BURGER PROJECT, IMAM BAILDI, SAZMAN, B-SIDES


Η Πάτρα μπαίνει δυναμικά στο επίκεντρο των μουσικών δρώμενων και υποδέχεται το πρώτο ARK Festival του 2012! Μετά από τις πολύ πετυχημένες εξορμήσεις του στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, τo ARK Festival εξαπλώνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ξεκινώντας από την πόλη της Πάτρας την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαρτίου στην Ακτή Δυμαίων.
 
Με ένα πανηγυρικό line-up του οποίου ηγούνται οι Maraveyas IlegalLocomondo, The Burger Project και Imam Baildi και με την προσθήκη στο line-up δύο τοπικών συγκροτημάτων της πόλης, των B-Sides και των Sazman, το ARK Festival μένει πιστό στους δεσμούς που έχει δημιουργήσει με το κοινό για το οποίο η καλή μουσική είναι πανάκεια, εισακούει τις συνεχείς επικλήσεις των μουσικόφιλων της ελληνικής επαρχίας και επισκέπτεται την Ακτή Δυμαίων με μια παρέα καλλιτεχνών πρόθυμων να προσφέρουν το καλύτερο κομμάτι της ενέργειάς τους σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου από τη σκηνή του ARK Festival θα παρελάσουν οι Maraveyas Ilegal, The Burger Project και οι B-Sides, ενώ το Σάββατο 17 Μαρτίου θα εμφανιστούν οι Locomondo, οι Imam Baildi και οι Sazman.

Ενάντια στις παρούσες συνθήκες και με σεβασμό στην έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων για συλλογική επικοινωνία και ουσιαστική ψυχαγωγία, το ARK Festival διατηρεί την τιμή του εισιτηρίου του σε χαμηλά επίπεδα, όπως άλλωστε έκανε από το ξεκίνημά του, κάνοντας ταυτόχρονα την ιδανικότερη συναυλιακή πρόταση από πλευράς σκεπτόμενου και ταυτόχρονα κεφάτου ρεπερτορίου που δεν πέφτει κάτω από τον πήχυ που έχει θέσει το ίδιο το φεστιβάλ μέσα σε μόλις δύο χρόνια ζωής.
   
Τα εισιτήρια του ARK Festival θα αρχίσουν να προπωλούνται την Δευτέρα 5 Μαρτίου στο DISCOVER, στο CITY CAFÉ και στο Eυοί Ευάν. Τα πρώτα 500 εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ, ενώ μετά την εξάντληση αυτού του αριθμού, αλλά και στο ταμείο τις ημέρες του φεστιβάλ, θα πωλούνται στα 15 ευρώ. Το διήμερο εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ.

Εκτός από την Πάτρα, πολύ σύντομα το ARK Festival θα μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που θα ανακοινωθούν μέσα στο μήνα Μάρτιο.

Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.


*** Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ***

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
DISCOVER, CITY CAFÉ, EYOI EYAN

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Τα 500 πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ
Προπώληση - Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Εισιτήριο διημέρου: 20 ευρώ

LINKS:
Official Site: www.arkfestival.gr
Facebook: THE ARK FESTIVAL
Twitter: www.twitter.com/ark_festival
Contact: info@arkfestival.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide