Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
F-CONCEPT BELLE HELENE
Bookmark and Share
26/01/2012
F-CONCEPT BELLE HELENE

Το γράμμα «F» συνήθως παραπέμπει στην πιο διαδεδομένη αγγλική βρισιά... Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, το «F» σημαίνει «Fashion» αλλά και «Fun», διότι σε όλο τον κόσμο λειτουργούν υπό την αιγίδα του Fashion TV τα περιβόητα F-Club, που προσφέρουν απλόχερα διασκέδαση στους jet-setters του πλανήτη. Τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε και το δικό μας στην Ελλάδα. Η μόδα και το κέφι είναι άλλωστε ένα αχτύπητο δίδυμο, που δεν αφήνει ασυγκίνητους ούτε τους εγχώριους bon vivants. Έτσι, σε αυτόν το δισυπόστατο χώρο των βορείων προαστίων –lounge café bar από τη μία και club restaurant από την άλλη– μαζεύονται από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ τα «χρυσά» κορίτσια και αγόρια της Αθήνας για να πιουν τον καφέ και το ποτό τους, για να δοκιμάσουν την αξιόλογη μεσογειακή κουζίνα με την υπογραφή του άρτι αφιχθέντoς από τη Νέα Υόρκη chef Γιώργου Παπακώστα, για να λικνιστούν με επιλεγμένα mainstream ακούσματα και ραδιοφωνικά χιτάκια και, φυσικά, για να δουν και να τους δουν.

*O chef Γιώργος Παπακώστας

Highlights
Το σπιτικό νιόκι με μπρι, καραμελωμένα καρύδια και πέστο μυρωδικών αλλά και το μπέργκερ με φουαγκρά είναι μόνο δύο από τα πιάτα που θα σε κάνουν να επισκέπτεσαι το restaurant του F-Concept Belle Helene ξανά και ξανά.

Στα Fashion Fridays επιλεγμένοι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές δείχνουν τις συλλογές τους. Μετά την πασαρέλα φυσικά ακολουθεί πάρτι.

Τις Πέμπτες ο Δήμος Μπέκε και ο Θοδωρής Λίζος παίζουν στο πιάνο και στην κιθάρα ξένα και ελληνικά ποκ και ροκ, βάζοντας τη σφραγίδα τους στις πιο ατμοσφαιρικές βραδιές της εβδομάδας.

Τις Κυριακές το F-Concept Belle Helene το γυρίζει στα ελληνικά. Οι ποπ επιτυχίες της Βανδή, της Βίσση, της Παπαρίζου και του Ρουβά μπλέκονται με τα πιο βαριά και αυθεντικά λαϊκά και συμπαρασύρουν τον κόσμο σε ρίψεις γαριφάλων και σπασίματα πιάτων.

• Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία (ex Dome), τηλ.: 210 8001111, www.f-bellehelene.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide