Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
LALU (Bar Resto)
Bookmark and Share
25/01/2012
LALU

Το Lalu αφίχθη στην αθηναϊκή σκηνή πριν από τέσσερα χρόνια και αµέσως εξελίχθηκε σε hot spot για το ωραίο και στυλάτο κολωνακιώτικο crowd. Πέρυσι ανανεώθηκε αισθητικά από τον αρχιτέκτονα Γιώργο Μέρλο. Το χαρακτηριστικό γρανιτένιο τεράστιο τραπέζι βέβαια παρέµεινε στη θέση του, στο κέντρο. Άλλωστε, είναι η «καρδιά» του µαγαζιού, το σηµείο γύρω από το οποίο θα επιδοθείς στα σπορ του φλερτ και του θεαθήναι απολαµβάνοντας apple mojito ή mojito µε µαστίχα! Και µπορεί το Lalu να φηµίζεται περισσότερο για τα κοκτέιλ, προσφέρει όµως εξίσου γευστική κουζίνα. Ο chef Γιάννης Σολάκης επιµελείται ένα µενού που συνδυάζει την «πειραγµένη» µεσογειακή διάθεση µε τις νορµάλ τιµές. Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιµάσεις πιάτα όπως η σήµα κατατεθέν ταλιάτα ή το ριζότο µε µανιτάρια και τρούφα, και µάλιστα χωρίς να βγεις εκτός προϋπολογισµού. Εντέλει, είναι πολύ θετικό που ένα τόσο σικάτο fun restaurant αφουγκράζεται τα σηµάδια των καιρών και προσαρµόζεται ανάλογα, κι αυτό είναι από τα µεγαλύτερα ατού του.

Highlights


Τις Τετάρτες στο Lalu γίνονται τα Rock On πάρτι. Ο χώρος διακοσμείται ανάλογα, με μπαλόνια με rock style νεκροκεφαλές, οι bartenders δημιουργούν Rocktails και ο καλύτερος κόσμος της Αθήνας –επιχειρηματίες, celebrities, γόνοι– διασκεδάζει μέχρι πρωίας.

Οι Πέμπτες είναι οι πιο νεανικές βραδιές του Lalu με τα Femme Fatale πάρτι. Η μουσική είναι ένα εκλεκτικό μείγμα –από disco μέχρι ελληνικά–, παίζουν πυροτεχνήματα και πολύς χορός και, εννοείται, φλερτ.

• Αναγνωστοπούλου 1, Κολωνάκι, τηλ.: 210 6233933.

Tags LALU
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide