Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
GUZEL (Club)
Bookmark and Share
25/01/2012
GUZEL

Παρά την κρίση, στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια η party σκηνή έχει πάρει πολύ τα πάνω της. Και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στο Guzel. Για ακόμα μία φορά η οικογένεια Μωράκη φροντίζει να ομορφύνει τις νύχτες μας στήνοντας ένα super chic club, το οποίο οργανώνει τα πιο θρυλικά events και happenings. Όπως υποδηλώνει το όνομά του –σημαίνει «όμορφο» στα τούρκικα–, το Guzel δίνει έμφαση στην αισθητική. Εύλογα, λοιπόν, από την πόρτα του περνούν τα ωραιότερα κορίτσια και αγόρια της πόλης. Το καλό είναι πως οι θαμώνες του, αν και ανήκουν στην κατηγορία των «beautiful people», δεν έρχονται εδώ απλώς για να ποζάρουν με ένα ποτό στο χέρι. Αντίθετα, στον industrial αισθητικής χώρο του Guzel ο κόσμος «παρτάρει» ασταμάτητα μέχρι τις πρωινές ώρες. Βοηθάει, βέβαια, και ο εξαιρετικός ήχος και η μουσική που επιλέγουν οι top DJs, οι οποίοι πολλές φορές συγκαταλέγονται στα κορυφαία ονόματα της διεθνούς dance σκηνής.

Highlights
Το Guzel μετακομίζει στη Μύκονο και στις Σπέτσες γεμίζοντας τις καλοκαιρινές νύχτες μας με θετική ενέργεια.

Κάθε Πέμπτη διοργανώνονται τα μοναδικά Turn Me On Parties με guest DJs από όλο τον κόσμο.

• Φέτος στο Guzel οι γιορτές θα έχουν έξτρα λάμψη και διεθνή αέρα. Για τα εορταστικά τριήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σχεδιάζονται εκπληκτικά happenings με performers και entertainers από την  Ίμπιζα, που θα παίζουν βιολί και ηλεκτρονικά drums.

Τα συστήματα ήχου και φωτισμού του Guzel ανακαινίστηκαν ριζικά και πλέον είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι τα ειδικά εφέ και τα laser shows φτιάχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

• Λεωφ. Κηφισίας 10-12, Mαρούσι, Agora Center, τηλ.: 6979 11233.

Tags GUZEL
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide