Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
NOUVELLE VΑGUE (Bar)
Bookmark and Share
25/01/2012
NOUVELLE VΑGUE

Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα έχει γεµίσει cocktail bars. Το Nouvelle Vague είναι όμως από τα κορυφαία της κατηγορίας. Άλλωστε ο βασικός bartender του, ο Γιάννης Κοροβέσης (bitterbooze.com), πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως «Ο καλύτερος Έλληνας bartender» στα Bar Academy Awards. Οπότε, στον πολύ ξεχωριστό χώρο του, µε τη σκηνογραφική υπογραφή του Αντώνη Καλογρίδη, θα κατευθυνθείς όταν αναζητάς να βιώσεις στιγµές που ξεφεύγουν από τα συνηθισµένα. Αν αισθάνεσαι περιπετειώδης, σου συνιστούµε να δοκιµάσεις το Voivode. Στα αρχαία σλαβικά σηµαίνει «πολέµαρχος» και στα ελληνικά έχει µεταφραστεί από τον Γιάννη Κοροβέση σε ένα κοκτέιλ που περιέχει σολοµό και άνηθο. Αν, πάλι, έχεις πιο «κλασικά» γούστα, θα χαρείς µε την τεράστια συλλογή από σπάνια αποστάγµατα. Όµως, οι εκπλήξεις δε σταµατούν στα ποτά. Και η µουσική ακολουθεί τη µη πεπατηµένη, µε funk, soul, electro swing και blues επιλογές, ενώ οργανώνονται θεµατικές βραδιές, όπως αυτή που ήταν αφιερωµένη στον Τζέιµς Μποντ, µε soundrack και προβολές από τις ταινίες του και µε το προσωπικό ντυµένο ανάλογα.

*Ο bartender Γιάννης Κοροβέσης.


Highlights
Το bitterbooze.com του Γιάννη Κοροβέση είναι το μεγαλύτερο και εγκυρότερο blog για ποτά στην Ελλάδα. Την ομάδα του στο μπαρ συμπληρώνουν οι επίσης πολύ καλοί Ανδρέας Ρουσόπουλος και Διανέλλος Παρίσης.

Στο Nouvelle Vague καθημερινά έχει happy hour μέχρι τις 9:00 το βράδυ, όπου μπορείς να απολαύσεις πέντε επιλεγμένα από τα σήμα κατατεθέν κοκτέιλ του με μόλις 5 ευρώ. Μπορείς να συνοδεύσεις το ποτό σου με πλατό αλλαντικών και τυριών, finger food, διάφορα tapas και σαλάτες.

• Σκουφά 51, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3611107.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide