Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
POCO A POCO (Bar)
Bookmark and Share
25/01/2012
POCO A POCO

Είναι το πιο φιλικό και cosy στέκι του Κολωνακίου. Εδώ και μια εξαετία έχει γίνει σταθερό αγαπημένο ενός πολυσυλλεκτικού κοινού όλων των ηλικιών, με κοινό χαρακτηριστικό τους τη διάθεση για διασκέδαση χωρίς προσποιήσεις και πόζα. Άλλωστε, στο Poco a Poco δε χωράει τίποτα το «στημένο». Το περιβάλλον είναι ζεστό –θα σου θυμίσει κάτι από τις παλιές κλασικές μπάρες–, ενώ το αισθητικό στίγμα δίνει ο μεγάλος πίνακας του Φερνάντο Μποτέρο και το άφθονο ξύλο. Η μουσική κινείται στο φάσμα του κλασικού και του σύγχρονου ροκ και είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσει το πρώτο ποτό της νύχτας. Αλλά όχι μόνο, αφού πολύ συχνά οι βραδιές εδώ εξελίσσονται σε μίνι πάρτι, με χορό, άφθονο socializing και flirting. Όλα αυτά βέβαια συνδυάζονται με τις πολύ λογικές τιμές των ποτών (τα απλά, για παράδειγμα, ξεκινούν από έξι ευρώ). Το επίσης πολύ θετικό είναι ότι, αν σου ανοίξει η όρεξη λόγω του αλκοόλ, μπορείς να παραγγείλεις αυθεντική και πεντανόστιμη ιταλική πίτσα.

*Η ιδιοκτήτρια Σελίνα Θεοδωροπούλου

Highlights
Τις Παρασκευές και τα Σάββατα ο DJ ανεβάζει τους ρυθμούς και οι βραδιές εξελίσσονται σε αυτοσχέδια και χαρούμενα μικρά πάρτι.

Τις Κυριακές οργανώνονται events με διαφο-ρετικά θέματα και ανάλογη κάθε φορά μουσική.

Το Poco a Poco είναι ανοιχτό τις καθημερινές και τα Σάββατα από τις 10:00 το πρωί για καφέ, ενώ τις Κυριακές λειτουργεί από τις 7:00 το απόγευμα.

Το hot spot του μαγαζιού είναι το ξύλινο σταντ μπροστά στο παράθυρο, για να κόβεις κίνηση μέσα και έξω.

• Λουκιανού 13, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7222844.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide