Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Misuse – Παρουσίαση δίσκου
Bookmark and Share
12/12/2011
Misuse

Misuse – Παρουσίαση δίσκου
Support act: Lunar Miasma

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011
Είσοδος: 6 Ευρώ
Ώρα Έναρξης: 22.30

Η Spinalonga Records και η Puzzlemusik παρουσιάζουν την ζωντανή εκτέλεση του νέου άλμπουμ των Misuse στο Bios, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.
Μετά από πολλά live στην Ελλάδα με ονόματα της ελληνικής σκηνής αλλά και και του εξωτερικού (όπως Mogwai, Silver Mt. Zion, Cripple Black Phoenix, Piano Magic κ.α.) οι Misuse παρουσιάζουν το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο April.

Ο όρος post-heavy rock, που είχε επιλεγεί για να περιγράψει το ντεμπούτο άλμπουμ των Misuse, αποδείχτηκε ανεπαρκής για να περιγράψει τον ιδιαίτερο κιθαριστικό ήχο των Misuse που εμπλουτίζονταν από έγχορδα και διάφορα ασυνήθιστα πληκτροφόρα. Το συγκρότημα έχει εξελιχθεί και ο ήχος τους έχει διαφοροποιηθεί αισθητά: ο κιθαριστικός ήχος παραμένει, αλλά έχουν προστεθεί πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία (iOS applications, drum machines, samplers, loopers) ως συνθετική αντίληψη και κατεύθυνση πια, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ένα άλμπουμ, που ενώ είναι τελείως διαφορετικό από το ντεμπούτο τους, ταυτόχρονα ακούγεται οικείο.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, οι Misuse παρουσιάζουν το April ζωντανά, παίζοντας και κάποια παλιά κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει.

Ο Lunar Miasma είναι το πνευματικό παιδί του Πάνου Αλεξιάδη. Δημιουργήθηκε το 2009 και πειραματίζεται με αναλογικά συνθεσάιζερ, λουπς και εφέ. Έχει ήδη πολλές κυκλοφορίες σε ανεξάρτητα labels του ήχου: Stunned records, Ruralfaune, Peasant magik, Digitalis ltd & Sweat lodge guru κ.α.  

Tags Misuse
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide