Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Για μια ευχή»
Bookmark and Share
02/12/2011
Make a wish

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ
«ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»
ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΕΑΣ
ΠΑΛΛΑΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011


Ο Αντώνης Ρέμος, προσκαλεί τον μεγαλύτερο σύγχρονο ‘Ελληνα συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη «Για μια ευχή», στην ιδιαίτερη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, σε μια μοναδική συναυλία, μία βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μουσική. Δίπλα τους σε μια ειδική εμφάνιση θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τον μοναδικό Βασίλη Σαλέα.
Ο Αντώνης Ρέμος προτείνοντας κάτι διαφορετικόέχει επιλέξει να ερμηνεύσει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες μπαλάντες του(Ετσι ξαφνικά, Στιγμές, Προσωπικά, Η νύχτα δύο κομμάτια κ.α.), ενώ στην συνεύρεσή του επί σκηνής με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα ερμηνεύσει κορυφαία τραγούδια του συνθέτη, αγαπημένα και πολυτραγουδισμένα(Σήμερα, Ξαφνικός έρωτας , Ζωή κλεμμένη, Πέτρινα χρόνια κ.α.)
Σε μία σόλο εμφάνιση ο μοναδικός Σταμάτης Σπανουδάκης θα μας χαρίσει μερικές από τις πιο γνωστές και αγαπημένες μελωδίες του γεμίζοντας το Θέατρο εικόνες, αναμνήσεις, συναισθήματα… (Νύφες, Κύματα, Τάμαλο, Δρόμος της Άνοιξης κ.α.)
Ο Βασίλης Σαλέας κορυφαίος σολίστ του Κλαρίνου θα μας μαγέψει σε γνωστές μελωδίες του Σταμάτη Σπανουδάκη σε μία δική του ειδική εμφάνιση.
Η συναυλία γίνεται για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.
Ο Αντώνης Ρέμος είναι για φέτος ο Πρεσβευτής του Make-A-Wish και η συναυλία αυτή αποτελεί μέρος της δράσης του. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Σταμάτης Σπανουδάκης συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20, 40 και 60 ευρώ ενώ εισιτήρια πωλούνται στα ταμεία του Παλλάς, στον Ιανό, στον Παπασωτηρίου, στα Public, στο tickethour.gr και στα γραφεία του Make-A-Wish(210-9637660)
Παλλάς, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide