Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Cinematheque Audio / Visual
Bookmark and Share
01/12/2011
Nο Clear Mind

Cinematheque Audio / Visual
Egsun
No Clear Mind

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
Είσοδος: 5 Ευρώ
Ώρα Έναρξης: 21.00
Περιορισμένος αριθμός θεατών

Οι βραδιές Audio/Visual στην αίθουσα Cinematheque συνεχίζονται για δεύτερη σαιζόν στον πρώτο όροφο του ΒΙΟS, παρουσιάζοντας μία σειρά οπτικοακουστικών πειραματικών πρότζεκτ από καλλιτέχνες της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής, με την εικόνα και τον ήχο να αλληλεπιδρούν, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη κάθε φορά συνθήκη.
H ώρα έναρξης είναι αυστηρά 21:00.

Egsun
Ξεκίνησε ως το σόλο project του Μπάμπη Θεοχάρη όταν το 2006 κυκλοφόρησε ένα album στην Αγγλική εταιρεία unlabel με τίτλο “watching lights through my eyelashes” που κινείται σε minimal ambient ήχους και θυμίζει καλλιτέχνες όπως labradford, stars of the lid, amiina, colleen κα και γενικά μουσικούς και συγκροτήματα των εταιρειών kranky, fatcat και leaf.
Χρησιμοποιεί διάφορα όργανα όπως τσέλο, μουσικά κουτιά, κιθάρες, glockenspiel, zither κα. Πρόσφατα προστέθηκε στο σχήμα ο Χρήστος Παναγιωτάκης (aka Figurant) και μαζί στις ζωντανές τους εμφανίσεις πειραματίζονται και συνθέτουν αυτοσχεδιαστικά κυρίως ήχους και μελωδίες.

myspace.com/egsun
facebook.com/egsuns6a¬¬

Nο Clear Mind
Ένα ιδιόμορφο μουσικό σχήμα με συλλογική μνήμη χρυσόψαρου, συνέρχεται μονάχα σε ειδικές περιπτώσεις και δεν καταφέρνει ποτέ να επαναλάβει το ίδιο έργο. Σε αυτή την εμφάνιση κύριο λόγο θα έχει η wall-of-sound αισθητική και το μπόλιασμα με τις μακρόσυρτες μελωδικές γραμμές των desert-blues.
http://www.myspace.com/noclearmind
www.orila.net 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide