Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
LEON LIVE@BIOS
Bookmark and Share
23/11/2011
Leon

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011
Είσοδος: 10 Ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 22.30

Ο Leon εμφανίζεται για μια και μοναδική συναυλία το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο bios front. Ο νεαρός δημιουργός με τη συνοδεία της πολυμελούς μπάντας του, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά νέο υλικό στο αθηναϊκό κοινό, αλλά και όλα τα κομμάτια από το ντεμπούτο άλμπουμ του "Futrue" .

Ο Λεών Βερέμης γεννήθηκε στο Λονδίνο από Έλληνες γονείς. Ξεκίνησε μελετώντας κλασική κιθάρα και πιάνο και στα σχολικά του χρόνια δημιούργησε το συγκρότημα Mimosa's Dream. Το 2007 αναχωρεί για σπουδές στο Λος Άντζελες όπου συμπίπτει με την άνθηση μιας νέας indie μουσικής.
Το 2009 ξεκινάει το προσωπικό του project ως "Leon" συνοδευόμενος από μια μεταβαλλόμενη κολεκτίβα νεαρών μουσικών τους οποίους ξεχώρισε από την ανεξάρτητη μουσική σκηνή.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του "Futrue",του οποίο η παραγωγή έγινε από τον Ottomo και τον Josh Clark (Beirut), κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τον τύπο. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, ο Leon μεταξύ άλλων εμφανίστηκε στο πρώτο Ark Festival στο Γκάζι, στη κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, στις εκπομπές του MTV, στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, στην Τεχνόπολη με τους Maraveyas Ilegal και άνοιξε την συναυλία των Camera Obscura στο Gagarin.

http://www.facebook.com/LeonBand
 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide