Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
TIMEWARP & LEGOBOY SPECIAL DJ SET @THE BAR ABOVE BIOS
Bookmark and Share
15/11/2011
Lego Boy

Τimewarp & Legoboy Special Dj Set

Μπαρ πάνω από το bios
Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Προσέλευσης: 19.00

Στις 20 Νοεμβρίου ο Timewarp και ο Lego Boy θα βρεθούν στα decks του μπαρ πάνω από το BIOS για ένα μοναδικό σετ με σύγχρονα νέο-disco beats.

Ο Timewarp είναι ένα ακόμη παράδειγμα καλλιτέχνη που έκανε τα πρώτα του βήματα στο εξωτερικό και μετέπειτα έστρεψε το ενδιαφέρον του στην Ελληνική αγορά. Με κομμάτια του να συμπεριλαμβάνονται σε διεθνείς γνωστές συλλογές και έχοντας ως μουσική του ταυτότητα τους Nu-Funk/Breaks /Freestyle/Dub ήχους και εμφανιζόμενος σε πληθώρα events σε Ελλάδα και Ευρώπη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 μέχρι και τις αρχές της νέας χιλιετίας, έλαβε εξαιρετικές κριτικές από κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως οι Ralf Droesemeyer (Mo'Horizons), Dublex Inc. (Pulver records), Deep Dive Corporation (In-D Records), All Good Funk Alliance (Funk Weapons), Fort Knox Five (Fort Knox), Dj Aeon Seven (Ninja Tunes), Oliver Kieser (Kaiser & Velten - Poets Club), Parov Stelar (Etage Noir) και Ancient Austronauts (ESL)!

www.timewarpmusic.org

O Lego Boy ή Γιάννης Μιχελινάκης έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από συλλογές αλλά και προσωπικά ep συμπεριλαμβανομένου την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του album «Black box from your plane» το 2010 από την Kraak rec. Το κομμάτι του "Life in space" συμπεριλήφθηκε στο soundtrack γνωστής σειράς του ABC channel Αμερικής, σε συλλογή που κυκλοφόρησε από την Sony Music Entertainment Γερμανίας σε συνεργασία με την Media Markt με ονόματα όπως ο Moby, οι Groove Armada, οι Nightmares on Wax, οι Mo Horizons κ.α. όπως επίσης και σε συλλογή που έχει επιμεληθεί Ernesto Altes για λογαριασμό της Ιαπωνικής Εταιρίας Destiny Music «Ibiza chillout lounge» με ονόματα όπως Deadbeats, Nacho Sotomayor κ.α.

www.kraakrecords.com
www.legoboy.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide