Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
V.I.V.E.K. (Deep Mehdi Music/UK)@Bios
Bookmark and Share
04/11/2011
V.I.V.E.K.

V.I.V.E.K (Deep Medi/ UK)
Jeph1 (First Things First/ GR)
Billy Widz (Renegade/ GR)
Black Athena (GR)


Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011
Είσοδος: 5 Ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 22.30


Επηρεασμένος από τη χρυσή περίοδο του jungle/drum & bass αλλά και παράλληλα από dub και roots ακούσματα, ο V.I.V.E.K βελτιώνει συνεχώς τις ικανότητές του στη μουσική παραγωγή από το 2004.

Έχοντας ήδη μια κυκλοφορία σε μορφή 12" single (Kulture/Meditation Rock) και δύο EPs (Feel It & Eyes Down) για το Deep Medi label του Mala, o V.I.V.E.K έχει την υποστήριξη πολλών DJs που κατανοούν την δύναμη που υπάρχει στα 140 BPM, όταν ένα κομμάτι έχει φαντασία και καθαρή δομή. Οι Mala, Youngsta, N-Type, Mary Anne Hobbs, Skream, Distance, Gilles Peterson & Antisocial Entertainment, συμπεριλαμβάνουν συχνά κομμάτια του στα DJ σετ τους.

Σαν καλλιτέχνης της Deep Medi Musik ο ίδιος εμφανίζεται συχνά σε βραδιές DMZ / Deep Medi, παίζοντας πρόσφατα DJ σετ στα έκτα γενέθλια DMZ σε Λονδίνο και Άμστερνταμ, τα οποία σε πολλούς έχουν μείνει αξέχαστα. Με δυνατά sub, σκοτεινή και μίνιμαλ αισθητική, τα σετ του V.I.V.E.K μας υπενθυμίζουν ξεκάθαρα γιατί το dubstep έχει αγαπηθεί από τόσους.

Η κυκλοφορία του "Eyes Down" EP τον Μάη του 2011 και η πληθώρα φρέσκων dubplates που παίζονται φέτος στον Rinse FM, δείχνουν πως έχουμε ζήσει μόνο την αρχή της εξέλιξης και ότι το 2011 είναι η χρονιά κατά την οποία ο V.I.V.E.K θα αναδυθεί από τις σκιές και θα ξεκινήσει να πρωταγωνιστεί στη bass σκηνή με περισσότερες δυνατές κυκλοφορίες και DJ sets.

Το Σάββατο 12 Νοέμβρη θα επισκεφτεί την Αθήνα για την έναρξη των BIGBANG events. Με ένα 90λεπτο σετ εκ του οποίου το μισό θα αποτελείται από ακυκλοφόρητο υλικό άλλων παραγωγών της Deep Medi (Goth-Trad, Tunnidge, Cyrus, Mala κ.α.) και το άλλο μισό από δικά του ακυκλοφόρητα και αγαπημένα dubplates, η βραδιά θα αποτελέσει φόρο τιμής στον δυνατό και σκοτεινό deep ήχο.

Πριν και μετά τον V.I.V.E.K, στα decks και στο πολύ πρόσφατα αναβαθμισμένο Funktion-One sound system του Bios, οι Billy Widz & Jeph1 σε σκοτεινά, ατμοσφαιρικά μονοπάτια, γεμάτα με δυνατά κρουστά και βαθιά sub, καθώς και οι Black Athena που θα ζεστάνουν την βραδιά με ότι πιο φρέσκο από futuristic soul, floating beats & vintage boogie.


V.I.V.E.K on Facebook: https://www.facebook.com/vivek321
DEEP MEDi MUSIK: http://www.deepmedi.com/
KULTURE/MEDITATION ROCK: http://www.deepmedi.com/medi-023.html
FEEL IT EP: http://www.deepmedi.com/medi-029.html
EYES DOWN EP: http://www.deepmedi.com/medi-042.html
 

Bios Exploring Urban Culture
84,Peireos st.
Athens, 10435
tel:2103425335
www.bios.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide