Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Jazzsteppa live (UK)@BIOS
Bookmark and Share
31/10/2011
Jazzsteppa

Jazzsteppa live (UK)
Two Hands was never Enough (GR)
Monetrik (SWE/GR)
Rise Up Soundsystem : Requiem & MC Ahmed Ali (GR)
Μr.Soundproof (GR)


Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011
Είσοδος:10 Ευρώ
Ώρα Έναρξης: 23.00


Η Plenty Projects με τους ήχους του παρόντος στο ηχοσύστημα του BIOS στήνει ένα μοναδικό πάρτυ με dubstep,garage,breaks και freestyle ήχους την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο bios front.

Εκλεκτοί καλεσμένοι οι Jazzsteppa, το σχήμα-φαινόμενο της dubstep, σε μια ζωντανή εμφάνιση με electronics, φωνητικά και πνευστά επί σκηνής. Το σχήμα που δονεί τους πάντες με καινούριο υλικό, συνδυάζοντας τον παλμό των basslines με live όργανα. Μαζί τους την ίδια βραδιά εμφανίζονται οι Two Hands was never Enough από τη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά στην Αθήνα με τρία turntables & 2 MCs,σε ένα garage,UK bass, scratch & FX live set, ο Monetrik (SWE/GR) επίσης στο ντεμπούτο σετ του στην πόλη μας με booty, bass and edits και την βραδιά θα κλείσουν οι Rise Up soundsystem: Requiem & MC Ahmed Ali – σ’ ένα μοναδικό afterhour jungle set!Mr. Soundproof (Groove service) freestyle, mashups & breaks.

Jazzsteppa
Oι Jazzsteppa (UK) από το 2006 που κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους, αποτελούν μια ξεχωριστή περίπτωση live κολεκτίβας στον dubstep ήχο. Ένα από τα πιο δυνατά νέα acts που έχουν ξεπηδήσει από την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, καταφέρνουν να κρατήσουν την ορμή των beats με μπάσο, διατηρώντας τη jazz ταυτότητα ζωντανή με το χαρακτηριστικό τρομπόνι, τo ΜCing και τα drums κάθε φορά σε κεντρικό ρόλο.
Μεταδοτικοί, τολμηροί και φρέσκοι, oι νεαροί φίλοι Gal Adon και Gal Morris ξεκίνησαν να πειραματίζονται με την κλασική τους παιδεία πάνω σε ηλεκτρονική μουσική το 2006 και έχουν ήδη καταφέρει να ταρακουνήσουν τη dance κοινότητα. Στα περιπετειώδη jam που αναπτύχθηκαν μεταξύ Αγγλίας, Γερμανίας και Ισραήλ, δημιουργήθηκε ένα κράμα breakbeat και dub ρυθμών, με στοιχεία blues jazz και αξέχαστα samples, όπως κανείς δεν έχει ξανακούσει.

Αφιερώματα σε διεθνή τύπο (DJ, Mixmag, κα) εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο (Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Ισπανία, Αμερική, Νέα Ζηλανδία, Ινδία), remixes και κυκλοφορίες που γίνονται ανάρπαστες (Hotflush, Studio Rockers, MG77) συνεργασίες με μερικές από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις της παγκόσμιας σκηνής,όπως Foreign Beggars, Jessie Lee Burns και Borgore, αλλά και με μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά dubstep anthems που έχουν αγαπήσει όλοι.

www.jazzsteppa.co.uk
www.myspace.com/jazzsteppa
www.plentyprojects.com
 

Tags Jazzsteppa
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide