Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Dirty Beaches (live) & A victim of society (live)
Bookmark and Share
07/10/2011
Dirty Beaches

Dirty Beaches (live)
A victim of society (live)

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011
Είσοδος: 16 ευρώ
Ώρα Έναρξης: 22.00

Οι Arte Fiasco παρουσιάζουν ζωντανά τους Dirty Beaches και τους A victim of society την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011 στο bios.

Οι Dirty Beaches - το μονίμως περιπλανώμενο μουσικό όχημα του Alex Zhang Hungtai – κάνουν μια στάση στην Αθήνα την στιγμή που όλος ο κόσμος μιλά για αυτούς. Το νοσταλγικό rock ‘n roll των 50’s, το μαγευτικά αργόσυρτο lo-fi, οι μινιμαλιστικοί proto-punk ήχοι των Suicide και τα σκοτεινά κινηματογραφικά τοπία του David Lynch συναντώνται με έναν μοναδικό τρόπο στην μουσική των Dirty Beaches.

To τελευταίο τους LP, Badlands, αγαπήθηκε από το μουσικό Τύπο σε όλο τον κόσμο και ήδη αποτελεί ένα από τα highlights της φετινής μουσικής χρονιάς. Ο ίδιος ήταν υποψήφιος για τα βραβεία Polaris 2011 στην μουσική κατηγορία όπου και επικράτησαν τελικά οι Arcade Fire.

Οι Dirty Beaches εμφανίζονται για πρώτη φορά επί σκηνής με διμελή σύνθεση στα πλαίσια της δεύτερης μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας τους που θα περάσει από 22 πόλεις.

Ιδανικοί συνταξιδιώτες στο αθηναϊκό τους live οι πρωτοεμφανιζόμενοι A Victim of Society που έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό από τα πρώτα τους βήματα.


*Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά από το site του bios http://www.bios.gr/tickets/, αλλά και στον χώρο του Bios- Πειραιώς 84 καθημερινά 11.00 – 20.00.


http://dirtybeaches.blogspot.com/
http://www.myspace.com/dirtybeaches
http://dirtybeaches.bandcamp.com/

http://soundcloud.com/victim-of-society
http://www.myspace.com/avictimofsociety 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide