Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Καλοκαιρινές αποδράσεις στο κέντρο της πόλης
Bookmark and Share
18/07/2011
1ο Athens Open Air Film Festival

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, εγκαινιάζει το 1ο Athens Open Air Film Festival, στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας, με σκοπό την επανασύνδεση του πολίτη με το καθημερινό του περιβάλλον και την επανοικειοποίησή του πανέμορφου αστικού τοπίου, τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους επισκέπτες της πόλης.

Η πρεμιέρα του νέου φεστιβάλ που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, έγινε την Τετάρτη 13 Ιουλίου, με την προβολή της ταινίας «Go West», για την οποία ο Κωνσταντίνος Βήτα ανέλαβε να συνθέσει, ειδικά, καινούρια μουσική.

Για τη συνέχεια:

Τετάρτη 20/07/2011 - Πλατεία Αγίας Ειρήνης: «A Space Story» Από τον Μελιές ως τον Μαν Ρει, 12 πρωτοποριακές ταινίες των αρχών του προηγούμενου αιώνα συναντούν τους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς του «Άγγελου Κυρίου» και των «Φανταστικών Ήχων».

Πέμπτη 21/07/2011 - Αρχαιολογικό Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος: Προβολή της ταινίας Νινότσκα του Ερνστ Λιούμπιτς. Η πρώτη και μοναδική κωμωδία της Γκρέτα Γκάρμπο σε μια ανοιχτή προβολή, κάτω απ' τ' αστέρια του Αττικού Ουρανού.

Τρίτη 26/07/2011 - Προαύλιος χώρος Μουσείου Ακρόπολης: Προβολή ταινιών μικρού μήκους από σκηνοθέτες του Νέου Ελληνικού Ρεύματος. «Τι έκαναν πριν κατακτήσουν τα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ»;

Τετάρτη 27/07/2011 - Πλατεία Αυδή – Μεταξουργείο: Αποσπάσματα από τις μικρού μήκους απόπειρες των σημαντικότερων δημιουργών του παγκόσμιου κινηματογραφικού στερεώματος. Γουονγκ Καρ Βάι, Γκας Βαν Σαντ, Τιμ Μπάρτον κ.α. σε κινηματογραφικές απόπειρες άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Πέμπτη 28/07/2011 - Πεζόδρομος Ερμού (πλησίον αμαξοστασίου ΗΛΠΑΠ): Προβολή ταινίας - έκπληξη και συνοδεία μουσικής εκδήλωσης με ζωντανή μουσική, στο πλαίσιο ειδικής εορταστικής θεματικής, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Κεραμεικού.

Την ώρα που οι επιπτώσεις της κρίσης είναι ορατές στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, καλούμε τους Αθηναίους να ξαναβρούν τη χαρά της από κοινού απόλαυσης μια ταινίας.

Το φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο του Athens Every Week, διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, με την ευγενική υποστήριξη του ΟΠΑΠ και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

info: www.aiff.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide